Elephant & Apple Stroler

Reistijd » Eten en diversen onderweg|Reistijd » Tassen en draagzakken

Prijs:39.95EUR
elephant&apple, stroler
Heeft u een vraag over dit product?

De Elephant & Apple Bag is super handig voor op de buggy of kinderwagen. Deze tas rolt zich om de kinderwagenas en als je het nodig hebt, heb je zo een trechtervormige goede tas om alle delicate of lichte dingetjes in te vervoeren. De wagen gaat er niet van kiepen, je hebt geen gedoe en het ziet er nog mooi uit ook.

 

De Elephant & Apple Bag is bedoelt voor lichte dingen, die je veilig wilt vervoeren. Denk aan een bos bloemen, een cake of taart. Maar ook: een voetbal, lichte tasjes, een verschoning voor je kleintje. Je kunt tot 2 kg in de Elephant & Apple Bag vervoeren, het zwaardere spul doe je dus gewoon onderop in het kinderwagenmandje. Het fijne is dat deze Bag oprolbaar is, dus niet in de weg hangt als je deze niet gebruikt. Maar heb je extra ruimte nodig, dan is het in een mum van tijd uitgevouwen.

 

Bedoelt als kinderwagen/buggy tas, gebruik het dus niet op de fiets of iets dergelijks. Echter, wij zien zeker ook mogelijkheden om de Elephant & Apple Bag binnenshuis te gebruiken, als bijvoorbeeld speelgoedopberger, boxzak, paraplubak, waszak..De bevestigingsstrips kunnen om iedere ronde buis, dus laat je creativiteit er rustig op los!

 

Past de Elephant & Apple Bag op mijn kinderwagen?

Er zit flexibiliteit in de bevestigingsafstand. Ideaal is 46.5-47.5cm, maar een beetje langer of korter is geen probleem. De bevestigingspunten hebben een soanwijdte van 25cm en kunnen ook nog rekken en draaien. Ook zijn ze te verlengen met een normale tie-rap

Ik krijg de Bag op de kinderwagen, maar door het frame kan ik het niet goed oprollen

In dit geval gebruik je de extra strap om de Bag op te vouwen. Deze straps hangt als onderdeel van de tas naar beneden en valt niet op.

Kan ik de wagen wel opvouwen / inklappen met de Bag eraan vast?

Ja, dat kan gewoon.

Welke wagens zijn niet optimaal voor de Bag?

Niet alle kinderwagens en buggy's zijn even ideaal. Dit zijn de kinderwagens met een centrale as, zoals de Stokke. (De Bag kan er wel op, maar je schopt er in de praktijk dan steeds tegenaan)

 

zwart-rock star

zwart-rock star

groen-forest heart

groen-forest heart

beige-koi pond

beige-koi pond

paars-cup cake

paars-cup cake
  
 

Gerelateerde producten:

Original Dooky
19.95EUR
Winter Dooky
19.95EUR
Designer Dooky
22.95EUR
 
http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl