Built Lunchbag Bigg Apple Buddies

Eettijd » Eten bewaren|Reistijd » Eten en diversen onderweg|Reistijd » Kindertassen

Prijs:24.95EUR
Heeft u een vraag over dit product?

Deze schattige lunchbox van BUILT is de ideale lunchtas voor kleine kindjes. Een ideaal formaat om boterhammetjes, fruit, een flesje drinken en een koekje in mee te nemen. De binnenzijde is geïsoleerd dus hapjes en drankjes blijven uitstekend op temperatuur. Aan de achterzijde van de tas kun je de naam van je kindje vermelden zodat niemand in de klas er stiekem met deze geweldige lunchbox van door gaat! Een handig handvat maakt de lunchbox áf.

Mama's en papa's zullen het fantastisch waarderen hoe gemakkelijk het interieur schoon te maken is als er iets gemorst wordt! Op de rug van de lunchtas bevindt zicht zelfs een naamplaatje. De lunchtas beschikt ook over een kind-vriendelijk handvat met een gesp die je gemakkelijk kunt hechten aan rugzakken, boekentassen, of kinderwagens. PVC-en BPA-vrij.

BUILT is hartstikke hip in Amerika en peuters en kleuters lopen in New York massaal warm voor deze lunchboxen met afbeeldingen van de `Big Apple Buddies`.

Afmeting B 25,5 x H 19.5cm x D 12cm

LET OP: in tegenstelling tot wat in de advertentie van MAMA/Eropuit vermeld staat, zijn de lunchtasjes niet gemaakt van neopreen!

uil

uil
  
http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl