Original Dooky

Op merk kopen » Dooky|Buitentijd|Reistijd » Eten en diversen onderweg

open

open

zo moet het dus niet

zo moet het dus niet
Prijs:19.95EUR
Heeft u een vraag over dit product?

 

De Dooky is de ideale manier om kindjes te beschermen tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht. Geen gedoe meer met hydrofiele doeken, handdoeken en lakentjes, met de Dooky creëer je gemakkelijk een rustige en vredige omgeving voor kinderen en hebben ze geen last van de regen, zonlicht en andere omgevingsinvloeden.

De Dooky is universeel en eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen aan het autostoeltje, de kinderwagen en zelfs de buggy! Door het unieke en geregistreerde ontwerp is de Dooky gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar. De Dooky is verkrijgbaar in 5 verschillende kleuren zodat je altijd wel een passende Dooky bij je kinderwagen, buggy of maxi-cosy weet te vinden.

De Dooky is eenvoudig in hoogte te verstellen. Rol de Dooky omhoog om de zon uit de ogen van je kindje te houden. Je kindje kan op deze manier nog wel lekker om zich heen kijken en de wereld ontdekken.

Rol de Dooky helemaal naar beneden om een rustige omgeving te creëren voor je kindje. In deze stand zal je kindje rustig kunnen uitrusten zonder de hinderende omgevingsinvloeden. Daarnaast biedt de Dooky bescherming tegen de zon, regen, wind sneeuw en licht.

De ringen waarmee je de Dooky vastmaakt zijn gemaakt van duurzaam en praktisch onbreekbaar kunststof. De Dooky kan gewoon in de wasmachine en is gemaakt van 100% katoen. Met een uitstekende UV-beschermende factor van UPF50+ filtert Dooky ook nog eens meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen.


Alle voordelen op een rijtje:

  • De ideale bescherming tegen zon, regen, wind, sneeuw en licht
  • Eenvoudig binnen enkele seconden te bevestigen
  • Gemakkelijk in elke gewenste hoogte verstelbaar.
  • Voor alle merken reiswiegjes,autostoeltjes Groep 0+ (Maxi-Cosi), kinderwagens en buggy’s
  • UV-beschermingsfactor UPF50+filtert meer dan 99% van de schadelijke UVA en UVB stralen

 

 

zwart

zwart

grijs

grijs

creme

creme

aqua

aqua

pink

pink
 

Gerelateerde producten:

Béaba Flessenborstel met houder
14.95EUR
Beaba Handsfree verzorgingstas
44.95EUR
 
 
http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl