Potette plus

Verzorgtijd » Verschonen|Verzorgtijd » Diversen|Reistijd » Eten en diversen onderweg

Prijs:17.90EUR
Product niet beschikbaar
Heeft u een vraag over dit product?Potette Plus

Weg met potjes, toilet trainers, wc-verkleiners. De Potette Plus 2 in 1 is zowel potje als toilettrainer in één. Makkelijk op te vouwen en mee te nemen op stap, of op reis, maar ook voor in of rond het huis. Niet alleen zindelijkheidstraining thuis maar ook onderweg. Schoonmaken en afspoelen is niet nodig: hygiënisch door gebruik van wegwerpzakjes. Goed voor het milieu, uw portemonnee en het zindelijkheidsproces van uw kindje.

Vouwpotje

Het vouwpotje is opgeklapt klein van formaat en makkelijk mee te nemen onderweg naar een speeltuin, een pretpark, of op reis. U hoeft niet meer op zoek naar een openbaar toilet maar klapt de poten van het potje uit, plaatst er een wegwerpzakje in en laat uw kind zijn/haar behoefte doen. Daarna verwijdert u het zakje, klapt het potje weer op en bergt het weg in het hygiënisch zakje.

Het potje is uiteraard ook handig voor thuis of in de tuin. Daarnaast vinden kinderen het proces vaak zo interessant dat het het zindelijk maken stimuleert.
Tijdelijk met 2 sets wegwerpzakjes voor de prijs van 1!


Toilet trainer De Potette Plus is uit te klappen tot toiletverkleiner. Op deze wijze kunt u uw kinderen op vertrouwde wijze begeleiden met de overgang van potje naar toilet. Kinderen die het potje zijn ontgroeid kunnen op deze manier toch zonder handjes op de wc-bril te hoeven leggen, hygiënisch gebruik maken van een openbaar toilet. U plaatst de toilet trainer op de wc-bril en de anti-slip randen voorkomen het verschuiven van de toilet trainer.

http://www.ideal.nl http://www.tntpost.nl